X

Un LIKE contează mult pentru noi

Mai țineți minte Cântarea României? Defilare în stil comunist pentru premierul Dăncilă, la Pitești -video

Simfonia Lalelelor 2018 a fost deschisa, vineri, la Pitesti in prezenta premierului Viorica Dancila, a ministrului de Interne, Carmen Dan, si a ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

„Imaginea Pitestiului a fost asimilata acestei sarbatori a primaverii si a florilor. Simfonia Lalelelor este un simbol pentru comunitatea dumneavoastra si vreau sa multumesc tuturor acelor care de-a lungul timpului au contribuit la organizarea acestui eveniment.

Sustin aceste initiative care creeaza plus valoare, promoveaza coeziunea si contribuie la promovarea nationala si, de ce nu?, internationala a locurilor, traditiilor si oamenilor de valoare. Va doresc o Simfonie a Lalelelor cat mai frumoasa. Sa va bucurati din plin de aceasta sarbatoare la Pitesti”, a declarat Viorica Dancila in deschiderea evenimentului.

Recomandare: Adio pungi de plastic în România. Parlamentul a votat. De la 1 iulie 2018 acestea sunt interzise

Cea de-a 41-a editie a Simfoniei Lalelelor a fost deschisa de copii care au defilat purtand mantii in culorile tricolorului.

Pe langa reprezentantii Guvernului, la festivitate au participat mai multi ambasadori care au participat la Parada Carelor Alegorice si Parada tinerilor – Parada Florilor.

No comments