X

Un LIKE contează mult pentru noi

Lucescu despre alegerile FRF. Acuzații grave. Dezamăgire totală

Răzvan Burleanu a declarat, miercuri, după ce a câştigat alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, că succesul său este „o victorie a fotbalului adevărat”. Nu de părerea asta este și marele Mircea Lucescu. El spune că votul a fost decis de fotbalul feminin şi fotbalul de sală iar asta e o pată pentru toată ţara, nu numai pentru fotbalul românesc. El acuză faptul că sunt mai importante pentru unii micile atenţii decât potenţialul unor oameni,

loading…

„Am văzut o schimbare totală de responsabilitate în fotbalul românesc. De acum performanţa trebuie să o facă futsalul şi fetele. Din păcate pierdem un număr foarte important de foşti jucători care au făcut ceva pentru fotbalul românesc. Să sperăm că această dezvoltare foarte largă a fotbalului de masă va ajuta pentru a crea o echipă naţională de fotbal puternică. Sunt dezamăgit. Performanţele nu pot fi aduse de oameni care nu au nicio legătură.

Contează mai mult micile atenţii decât potenţialul unor oameni. Când s-au înfiinţat atâtea competiţii în ultimul an, fiecare competiţie a avut un număr de echipe, fiecare echipă a avut un vot. Astăzi, votul a fost decis de fotbalul feminin şi fotbalul de sală. E o pată pentru toată ţara, nu numai pentru fotbalul românesc. Am văzut puţine figuri cunoscute în sală. Asta nu mi-a plăcut, cum nu mi-a plăcut nici că fiecare candidat a avut zece minute, ca într-o democraţie, şi apoi s-a trecut la autocraţie şi preşedintele a vorbit 20 de minute. Este inadmisibil. Sunt dezamăgit”, a acuzat Lucescu, potrivit Telekom.

loading…

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

No comments