X

Un LIKE contează mult pentru noi

Liviu Dragnea l-a făcut MINCINOS pe Klaus Werner Iohannis

Liviu Dragnea a catalogat afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohnnis potrivit cărora “PSD a mărit salariile până când le-a micşorat” ca fiind mincinoase. Dragnea susţine că preşedintele spune de mult timp lucrul acesta, dar niciun salariu nu este mai mic decât în decembrie 2016.

“Este o minciună. Îmi pare rău. Nu mai pot, nici nu mai vreau să folosesc cuvinte meşteşugite, este a nu ştiu câta oară când spune lucrul ăsta. Este o minciună. Nu există salariu, un venit mai mic decât în decembrie 2016. Şi în zilele următoare au început miniştrii în mod serios să prezinte realitatea”, a susţinut Liviu Dragnea într-o conferinţă de presă la Argeş.

loading…

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, întrebat despre intenţia de naţionalizare a Pilonului II de pensii, că PSD „a făcut un hobby din a schimba tot ce funcţionează în România” prin schimbarea sistemului de impozite şi taxe şi „a mărit salariile până când le-a micşorat”.

„Aceste veşnice schimbări nu aduc decât bulversări şi incertitudini. Am observat că PSD a făcut un hobby din a schimba tot ce funcţionează în România, a schimbat sistemul de impozite şi taxe, a mărit salariile până când le-a micşorat, acum vrea să desfiinţeze Pilonul II de pensii. Nu este bine aşa. (…) Se schimbă, trebuie, nu trebuie, legile justiţiei, se schimbă, trebuie nu trebuie, impozitarea. Acum umblam lala sistemul de pensii, umblăm la securitatea naţională. (…) Nu cred că mergem spre o stabilitate a statutului român, ci, dimpotriva, cred că prea multe lucruri abordate în prea scurt timp duc la o instabilitate pe care nu şi-o doreşte nimeni“, a declarat preşedintele Klaus Iohannis la Parlament, unde a participat la primul Summit Parlamentar al Formatului Bucureşti (B9).

loading…

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

No comments