X

Un LIKE contează mult pentru noi

Lidia Fecioru, operaţie cumplită. Primele declaraţii

Lidia Fecioru a vorbit despre una din cele mai grele intervenții chirurgicale pe care a suferit-o. Lidia Fecioru s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate la viața ei. Bioenergoterapeutul a vorbit despre una din cele mai grele intervenții chirurgicale.

„Sunt foarte mulți oameni care cand au dureri de oase cărora nu le poți găsi o explicație. Sunt multe infecții dentare care nu dor. Eu chiar am trăit acest lucru. Îi mulțumesc doamnei doctor. La un moment dat mă dureau foarte tare oasele.

Noaptea mă durea foarte tare bazinul. Nici nu m-a lăsat să plec acasă. Mi-a făcut anestezie care nu m-a ‘luat’.

loading…

Nu mă ‘lua’ anestezia pentru că aveam infecție la dinți. În locul unde aveam infecția aveam un început de paradontoză. S-a vindecat în urma oeprației făcute, mi-a curățat gingia, dar mi-a tăiat toată partea de sus la operație”, a povestit Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru cunoaște multe remedii naturiste.

„Aveti nevoie de 2 kilograme de ceapa si 2 de zahar. Se fierbe ceapa impreuna cu zaharul, ca o dulceata, pana cand ajunge la culoarea chihlimbarului.

Se ia din aceasta dulceata cu 30 de minute inainte de fiecare masa. In 4 zile se sfarama pietrele si vor fi eliminate pe cale naturala”, a declarat Lidia Fecioru in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

loading…

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

No comments