X

Un LIKE contează mult pentru noi

Kremlinul neagă că Putin s-ar fi lăudat în fața lui Trump cu ”frumoasele prostituate” din Rusia

Getty

putin

Discuția dintre Donald Trump și Vladimir Putin, în care cel din urmă laudă Rusia pentru ”frumoasele prostituate” pe care le are nu ar fi avut loc, a anunțat Kremlinul.

Un document de 15 pagini scris de fostul șef al FBI, James Comey, și obținut de AP ar prezenta interacţiunile pe care acesta le-a avut cu Donald Trump în săptămânile dinainte ca acesta să-l demită, pe 17 mai.

Citatul „avem unele dintre cele mai frumoase prostituate din lume”, atribuite lui Vladimir Putin sunt false, a anunțat Kremlinul, potrivit rt.com.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a fost întrebat despre presupusul schimb de păreri dintre cei doi lideri mondiali. „Nu. Dacă se menționează așa în carte, atunci cel puțin acea parte nu este adevărată. Președintele Putin nu a putut și nu a spus asta președintelui Trump”, a răspuns Peskov. „Având în vedere în special faptul că înainte ca Trump să devină președinte, ei nu au vorbit niciodată”.

Donald Trump afirmă, potrivit unei note scrise de către fostul director FBI, James Comey, că Vladimir Putin i s-a lăudat că ruşii au ”unele dintre cele mai frumoase prostituate din lume”, scrie The Associated Press.

Citește și

Presa rusă: Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin la Casa Albă

Comey precizează că Trump a făcut aceste declaraţii într-o scurtă întâlnire, la Casa Albă, în februarie 2017.

Comey a fost concediat de Trump în mai 2017 în legătură cu tratarea investigației FBI în legătură cu utilizarea de către Hillary Clinton a unui server privat pentru emailurile clasificate din perioada în care a fost secretar de stat.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

putin
Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

No comments