X

Un LIKE contează mult pentru noi

loading...

Gică Popescu despre alegerea lui Burleanu: Până acum a făcut numai pentru el, pentru imaginea lui

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani), a câştigat, miercuri, un nou mandat la conducerea FRF, încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Casa Fotbalului. Toți marii foști jucători sunt dezamăgiți. Gică Popescu spune că l-au avut pe Lupescu și i-au dat 33% din voturi și speră ca Răzvan Burleanu ”va face acum și lucruri pentru fotbal, până acum a făcut numai pentru el, pentru imaginea lui”.

„M-a surprins rezultatul. Credeam că o să fie o luptă mult mai strânsă, cu turul 2. Din păcate rezultatul e cel pe care îl vedem cu toții. Nu știu care a fost problema. Încă o dată se dovedește că e greu să bați un președinte în funcție, pentru că are toate pârghiile pentru a convinge alegătorii.

loading…

Nu o să mă opresc niciodată să critic dacă văd lucruri greșite. Și dacă ar fi fost Ionuț la fel de acid aș fi fost. Nu o să mă opresc, asta e clar. Nu voi înceta niciodată să-mi dau cu părerea. Eu niciodată nu mi-am schimbat discursul față de actualul președinte. Voi critica mereu când consider că se va greși. Oamenii au votat așa pentru că au încredere, probabil, cred că e cel mai bun pentru a promova fotbalul românesc.

Votul de azi trebuie respectat, așa au dorit oamenii. Eu nu voi mai candida, e închis acest subiect. Nu voi fi nici peste 4 ani. L-au avut pe Lupescu și i-au dat 33% din voturi. Sperăm ca Răzvan Burleanu va face acum și lucruri pentru fotbal, până acum a făcut numai pentru el, pentru imaginea lui”, a zis Gică Popescu la TV Digi Sport.

loading…

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

No comments

loading...
loading...