X

Un LIKE contează mult pentru noi

Anunțul făcut de Poliția din Oman despre moartea subită a lui Avicii

Agerpres

avicii

Poliţia din Oman „nu are suspiciuni privind comiterea vreunei infracţiuni” în legătură cu moartea DJ-ului suedez Avicii, a anunţat radioteleviziunea suedeză SVT sâmbătă, a doua zi după moartea tânărului de 28 de ani, relatează DPA.

Tim Bergling, cunoscut sub numele de scenă Avicii, a fost găsit mort la Muscat, în capitala Omanului.

„Avem toate informaţiile, ştim ce s-a întâmplat dar nu le vom face publice”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei pentru SVT, conform Agerpres.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că poliţia nu caută suspecţi şi „nu are suspiciuni privind comiterea vreunei infracţiuni”.

Avicii a dobândit o celebritate mondială prin hituri precum „Levels”, „Sunshine” şi „Wake Me Up”.

Citește și

Fratele lui Avicii caută răspunsuri în Oman. Ultimele imagini cu DJ-ul în viață

Deşi Avicii a renunţat la turnee şi la concerte live în 2016, el a continuat să înregistreze muzică şi a lucrat ca producător.

Muzicianul a colaborat cu nume celebre precum Madonna, Coldplay, Wyclef Jean şi Robbie Williams, printre altele.

Omagiile au fost numeroase după moartea DJ-ului, iar mai multe cluburi de noapte din Stockholm au ţinut un moment de reculegere la miezul nopţii.

„Am vrut să-i aducem un omagiu lui Tim, care ani de zile a furnizat muzică pentru ringurile noastre de dans”, a declarat pentru cotidianul Aftonbladet Robert Hallstrand, proprietarul cluburilor Rose şi Fou.

„A fost una dintre cele mai mari minuni muzicale ale Suediei din timpurile moderne”, a postat premierul suedez Stefan Lofven pe Instagram.

Prinţul suedez Carl Philip şi soţia lui, prinţesa Sofia, au declarat că Avicii „ne-a făcut nunta de neuitat cu muzica lui fantastică”, referindu-se la faptul că Avicii a mixat la petrecerea lor de nuntă din iunie 2015.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

avicii
Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

No comments