X

Un LIKE contează mult pentru noi

Acuzaţii după moartea Ionelei Prodan. Iohannis i-a refuzat ultima dorință. Nu ne miră

. Apar acuzaţii după moartea Ionelei Prodan. Venit să îi aducă acesteia un ultim omagiu, Codrin Ştefănescu a susţinut că ultima dorinţă a acesteia a fost de a primi o medalie din partea Ministerului Culturii, potrivit Antena 3.

Demersul s-ar fi blocat însă la Palatul Cotroceni, care ar fi retrimis solicitarea la minister, cerând mai multe informaţii.

loading…

„Cu câteva zile înainte de a intra în comă, avea pierderi de memorie. M-a sunat de la spital. Am vorbit, «spune-i lui Liviu Dragnea că eu o să mă prăpădesc, dar vreau să primesc o diplomă de la Ministerul Culturii pentru toată cariera mea».

A fost ultima discuție coerentă. Anamaria și sora ei au stat zi de zi la spital. Familia ei, fetele ei, noi, prietenii, am sperat până la final. Noi credeam că se va ridica din nou din pat Ionela Prodan și va reîncepe să cânte ca o ciocârlie. Am sperat că se va produce pentru ea minunea pe care o așteptam cu toții”, a precizat Codrin Ștefănescu la un post tv. Administrația Iohannis nu a dorit să comenteze deși a primit solicitări din partea jurnaliștilor.

loading…

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

No comments